Kees Jansen, beeldhouwer
Homepage Biografie Werk Kunstboek Contact

Productieteam
Het boek 'Kees Jansen, beeldhouwer' is een initiatief van Wim Snoeren. De fotografie en de vormgeving van het boek worden verzorgd door Ton van Etten. De tekstredactie is in handen van Michel van der Vorst. Web2be is verantwoordelijk voor webdesign en internetverkeer.

De Luwte
Tegelijkertijd met de eerste stappen ter realisatie van dit boek kreeg Kees de opdracht voor het maken van een bronzen beeld voor inbreidingslocatie De Luwte in Dongen. Aan het hele proces, vanaf het allereerste ontwerp tot en met het gietproces, wordt aandacht besteed. Dat maakt het mooi uitgevoerde boek extra bijzonder. In tekst en beeld wordt verder op thematische wijze aandacht besteed aan zijn totale oeuvre.

Een verrijking
Kees Jansen: "Ik heb thuis twee meter aan kunstboeken staan en hier zou dan een boek over mij bijkomen. De samenwerking met de producenten was intensief. Alhoewel ik het moeilijk vond dat er over mijn schouder werd meegegeken toen ik 'De Luwte' maakte, heb ik dat toch als een verrijking ervaren."

Gelimiteerde editie
Het eerste exemplaar van het boek werd op 1 maart 2007 officieel overhandigd aan de burgemeester van Dongen, mevrouw Simone Dirven – van Aalst. Wilt u ook graag in het bezit komen van een exemplaar van de gelimiteerde oplage: via de knop rechts wordt u door de bestelpagina geleid.